Nem hatott? Nyomj be még egyet!

Újabban tragikomikus kocsmai módszerek jönnek a járványkezelésben.

Ugye adottak az ilyen-olyan sebtében kifejlesztett oltások, amiről győzködték az embereket, hogy milyen hatásosak, meg mennyire biztonságosak, és hogy mindenképpen be kell adatni, mert ez aztán megvéd mindenkit, és ez az egyetlen megoldás a Covidra.

Most kiderült, hogy messze nem annyira hatásos, vannak olyan esetek amikor semennyire. Erre az ember azt várná, hogy valaki kiáll és azt mondja: Elnézést, tévedtünk. Aztán kenjék rá a felelősséget valakire, fejlesztőre, gyártóra, ahogy szokták, de semmiképp a politikusra aki elégtelen információk alapján ránk kényszeríti a nem megfelelő oltásokat.

Na kérem, hát itt senki nem mondja hogy tévedett. Mindössze elővették a kocsmai módszert. Mert ugye a pálinkából ha kettő stampó nem használ, akkor mi a teendő? Inni kell még egyet! A sok “egészségügyi szakember” kitalálta, hogy az oltásokkal is ez a helyes. Nem baj, ha nem hatott, adjunk be még egyet!

Amúgy is az orvostudomány ku..va gyorsan “fejlődik” az elmúlt évben. Először azt mondták, hogy a vakcinát mínusz 70 fokon kell tárolni és szállítani, mert különben tönkremegy. Aztán most már elegendő a majonézes krumplisaláta mellé berakni a hűtő felső polcára.

Először annak, aki átesett a Covidon, nem javasolták az oltást, sőt nem is lehetett különbőző típusú oltásokat kombinálni. Most meg mindegy kinek mi baja volt, csak szúrassa be magába. Már az sem baj ha tévedésből két különböző fajtát kapott, ráadásul utána nyugodtan adasson be magának még egy harmadikat is! Mi jön még? Kéthavonta oltás, hogy jusson elég bevétel a gyártónak, és elég jutalék a korrupt politikusoknak? Mi meg leszünk a kísérleti nyulak???

A pálinkától tudjuk, hogy másnaposok leszünk. Ettől az eszetlen szurkálástól meg nehogy másvilágosak legyünk!

Szerző:

Gyetven Miklós

Vállalkozóként dolgozom a MUFIS könyvelőiroda tulajdonosaként (elérhetőség: gyetven@mufis.sk). Érdeklődési köreim: hideg vizes fürdés, spanyol nyelvtanulás, vállalkozás - ezekből osztok meg némi információt blogomon.