Ha megtetted, már könnyebnek tűnik

Ez nem csak a futással kapcsolatban igaz. Bevallom töredelmesen, nem könnyű reggel az ágyból kipattanni (vagyis 50 felett már helyesebb a „kikászálódni” szó🙂). Van hogy 1-2 hetet is kihagyok. De amikor rászánom magamat, a végén mindig megállapítom: jó volt, jólesett!


Pénteken, majd szombaton délelőtt is beálltam raktárosnak☺️. A Fullpost raktárában a kollégákkal sikerült ilyen rövid idő alatt bevételezni és felpolcozni csaknem ezer fajta új árut. Igazi csapatmunka volt, mindenki kivette a részét. A polcok összeszerelésében a hölgyek is serénykedtek, le a kalappal előttük!

Előző napokban készítettünk néhány új, egyszerűsítő funkciót a szoftverünkbe, persze szombaton még találtunk benne hibát, de a programozónk otthonról belépett és percek alatt orvosolta. Így tudtuk folytatni a munkát. Ami szinte lehetetlennek tűnt, mostantól kellő felkészüléssel csak közepesen nehéz feladat. Köszönettel tartozom kollégáimnak, akikkel együtt ha kell, hegyeket tudunk megmozgatni, akár csomag-hegyeket 🙂!

Szerző:

Gyetven Miklós

Vállalkozóként dolgozom a MUFIS könyvelőiroda tulajdonosaként (elérhetőség: gyetven@mufis.sk). Érdeklődési köreim: hideg vizes fürdés, spanyol nyelvtanulás, vállalkozás - ezekből osztok meg némi információt blogomon.