Nem kérünk a korlátozásokból!

Szlovákiában a tiltakozások ellenére nemhogy enyhítenének, hanem további értelmetlen szigorításokat vezetnek be. Párkányban újabb tiltakozást szerveznek a hídon, holnap (szombat) délelőtt 11-kor.

Nem vagyok az oltás ellen. Az oltás egy jó találmány, ha van rá elég idő kifejleszteni és kipróbálni. Az most sajna nem volt. Akkor nehogy már rajtam akarják erőszakkal kipróbálni! De: aki hisz benne, az természetesen oltassa be magát.

Elvileg a szigor azért van, hogy ne hurcolják be a nemtommilyen legújabb variánst. Ezért osztják oltott “árjákra”, és oltatlanokra az embereket.

Ébresztő emberek! 

  • az oltottak is behurcolhatják a vírust, sőt ha nekik az oltás miatt elvileg enyhébb a betegség lefolyása, akkor az oltottak egy része észre sem veszi hogy beteg, úgy hozza be a vírust
  • hová lett a betegségen átesettek elismerése, hisz elvileg az ő szervezetük bizonyítottan legyőzte a vírust, míg a beoltottak csak bizakodhatnak ugyanebben
  • amúgy meg a vírus már itt van, mindenféle variánsokkal (ha feltételezzük hogy tényleg létezik)
  • a politikusoknak bezzeg nem kell semmi korlátozás,ők utazgathatnak, meg be is hurcolhatnak mindent
  • a PCR teszt abban a pillanatban már nem sokat ér, mikor a határon mutogatják, mert a tesztelés óta a személy fertőzött lehet
  • aztán a rendőrök megint tapizzák mindenki papírjait, és terjeszthetnek ezt-azt

    Mivel látható, hogy a szigorú intézkedések egyike sem véd a vírus behurcolása ellen, az az érzése támad az embernek, csak alanyokra van szükség, hogy a nagy tömegben megrendelt oltást valakinek beadhassák, kipróbálhassák azt, na meg persze valaki felmarkolja a lóvét érte.
    Ez ellen tiltakozni kell, kimegyek holnap délelőtt én is, hogy tiltakozzak az értelmetlen megkülönböztetés és állami erőszakos zsarolás ellen.

Szerző:

Gyetven Miklós

Vállalkozóként dolgozom a MUFIS könyvelőiroda tulajdonosaként (elérhetőség: gyetven@mufis.sk). Érdeklődési köreim: hideg vizes fürdés, spanyol nyelvtanulás, vállalkozás - ezekből osztok meg némi információt blogomon.